Nyitólap    Köszöntő    Hírek    MOHOSZ    Tagegyesületeink    Társ/Megyei szövetségek   Vendégkönyv  
 

VERSENYZŐI SIR KÁRTYA LETÖLTÉSE

A 2017. évi OHCSB szereplés értékelése

2016-ban is a Maty-éri pályán került lebonyolításra az OHCSB. Akkor csapatunk a 20 résztvevőből a 18. helyen végzett. 2017-ben sokáig kétséges volt az indulásunk, hiszen az előző évi szereplés után nehezen született meg a döntés, hogy milyen mértékű támogatást kap a csapat. Sok kétkedő volt az indulással kapcsolatosan. A versenybizottság kitartott azon álláspontja mellett, amely szerint szükségesek az edzésnapok a jobb szerepléshez, és háttéremberek nélkül sokkal nehezebb versenyezni. A nevezési határidő előtt végül kérésünk megértésre talált, s nevezhettünk a bajnokságra.

A válogatási elvek az év elején ismertetve lettek, a „Somogy legjobb horgásza” versenysorozat és a Megyei Halfogó Bajnokság alapján történt meg a válogatás. A versenyszabályzat változása kapcsán csak azokat nevezhettük az OHCSB-re, akik részt vettek a Megyei Halfogó Bajnokságon. Új színfoltja volt a 2017. évi versenynek a MLS versenyzők indulási lehetősége. Azon megyék, akik tudtak indítani MLS versenyzőt,  amennyiben az MLS versenyző jobban szerepelt, mint bármelyik kategóriájú csapattag, a legrosszabb eredményt elérő helyett lecserélhették az MLS versenyző helyezésére. Időközben többen visszamondták a részvételt, ezért az utazó keret kijelölésére válogató versenyt rendeztünk Nagybajomban, s akik itt részt vettek, azok helyezési sorrendje alakította ki az utazó keretet. Akik nem kerültek be a versenyzői keretbe, vállalták a segítő szerepet háttéremberként. Még az indulás előtti héten is történt lemondás, így  háttérembernek is adódott lehetősége versenyzésre.

Induló csapatunkat a fiatalok és a szegedi versenypályát még alig ismerő versenyzők alkották. Egyetlen csapatként a mezőnyben 3 női versenyzőnk szerepelt. Az U14 kategóriában újoncként Jámbor Petra életében először vett részt ilyen komoly versenyen. Bek Boniita az U19 kategóriában szerepelt első évesként. Jámbor Dávid még csak U19-es korosztályú, de már az U24-es kategóriában indítottuk, mivel ezen kategória jelöltje visszamondta a részvételt. Mihály Edit lett a női versenyzőnk, aki szintén először versenyzett Szegeden. A felnőtteknél 3 újonc került a keretbe, Stadler György és Rozs Tamás is először versenyzett itt, valamint Boda Balázs is újonc volt tartalékként. Horvát Tibor és Horváth Tamás már az előző évben is tagja volt a csapatnak, Samu Zsolt MLS versenyzőként volt a csapat legtapasztaltabb tagja. Edzőként Dávid Szabolcs versenybizottsági tagunk segítette az edzéseken a felkészülést. Háttéremberként Balogh Szilveszter, Bank József, Bek Csaba, Boda Balázs, Kutas Kálmán és Szabó János  közreműködött, míg Dávid Szabolcs kerékpárral járta a 2 km hosszú pályát.

Minden verseny egyik meghatározó pontja a sorsolás. A rajthelyek sorsolási rács alapján kerültek kijelölésre mindkét napon. A pálya helyeit nem ismerve így „vakon” kellett mindenkinek megoldania a versenyzést az edzésnapokon kidolgozott taktika alapján. Szélső helyet senki sem kapott, a szélső szektorokban középre, ill. a belső szektorszélhez közeli volt a sorsolásunk. A verseny kezdete előtt úgy gondoltuk, hogy ha hasonlóan fogunk halat, mint az edzésnapokon, akkor a középmezőnyben végezhetünk.

Az U14, U19, valamint az MLS verseny 3 órás volt, a többi kategória 4 órás. Az első mérlegelések után Samu Zsolt 5 pontot, Jámbor Petra 17 pontot hozott, míg Bek Bonita 20 ponttal zárt. Az már biztos volt, hogy Samu Zsolt pontjait vesszük figyelembe Bek Bonita helyett. Jobb hírek jöttek viszont a másik szektorokból, ami a mérlegelések után realizálódott. Horváth Tibor és Rozs Tamás 2-2 ponttal, Jámbor Dávid és Mihály Edit 3-3 ponttal előkelő helyen végeztek szektorukban. Sajnos Horváth Tamás 20 ponttal, Stadler György pedig 18 ponttal zárt, így 70 pontunk volt az első forduló után. A forduló összesített eredménye után a 8. helyen vártuk a második fordulót. Ez a helyezés a középmezőny eleje volt, amit előzetesen is terveztünk.

Az esti csapatmegbeszélésen kidolgoztuk a következő napi versenytaktikát, amellyel tartani tudjuk a középmezőnyi célkitűzéseinket. A második fordulóban Horváth Tamás helyett Boda Balázs versenyzett, az ö háttérembere pedig Horváth Tamás lett.  Stadler György mögött Kutas Kálmán, Rozs Tamás mögött Balogh Szilveszter ült, Bek Bonitát Bek Csaba, Jámbor Petrát Bank József segítette. Dávid Szabolcs változatlan energiával kerékpározta végig a szektorokat és vitte a hírt, adta a tanácsokat. 

A rövidebb időtartamú szektorok mérlegelései adták az első eredményeket. Jámbor Petra 8 pontot, Samu Zsolt 7 pontot, Bek Bonita 6 pontot horgászott, ami átlag fölöttit jelentett, s bizakodásra adott okot. Izgatottan vártuk a hosszabb versenyidőtartamú szektorok mérlegelési eredményeit. A női szektorban Mihály Edit ismét remekelt, 3 pontot szerzett, Boda Balázs szintén 3 ponttal zárt. Rozs Tamás is megismételte tegnapi jó eredményét a szerzett 4 pontjával. A többiek hozták az átlagot, Horváth Tibor 10 pontos, Stadler György és Jámbor Dávid 11-11 pontos lett. Samu Zsolt 7. helyezésével kiváltottuk Stadler György 11 pontját, így összesítésben  a második fordulóban 52 pontot szereztünk. Mindenki örült az előző napi jobb szereplésnek, s vártuk a végeredményt. Reméltük, hogy megtartottuk a középmezőnyhöz közeli  helyezésünket. A végén aztán kiderült, hogy összesítésben a negyedik helyen végeztünk. Csak 5 ponttal maradtunk le a dobogóról!

Sokan feltették azóta a kérdést, hogy „mi lett volna, ha…”? Nem szeretjük a „Ha”-val kezdődő mondatokat. Ez a társaság, a versenyzők és a segítők is valódi „CSAPAT”-ként dolgozott végig a felkészülés során és a versenyen egyaránt. Nem máshonnan leigazolt idegenlégiósokkal, hanem Somogy megyei illetőségű horgászokkal sikerült elérni azt, amit más megyék csak irigyelhetnek tőlünk! Ez a negyedik hely bebizonyította, hogyha komolyan akarunk valamit, azt el lehet érni, igaz, hogy kemény munkával, közösségi hozzáállással és nem kevés egyéni anyagi ráfordítással. Büszkék vagyunk a fiataljainkra, lányainkra, mert még nagyobb lehetőség előtt állnak, ha megfelelően segítik őket a jövőben. Köszönet a szülőknek, akik nem kis áldozatot hoznak értük, köszönet az edzőknek, segítőknek, köszönet  és gratuláció a VERSENYZŐKNEK.

 

                                                                                                              HAJRÁ SOMOGY!

 

 

 

„Somogy megye legjobb horgászversenyzője” versenysorozat

2017.

 

Versenyzői kategóriák:  -     Finomszerelékes /úszós/ kategória

-           Feeder kategória

 

Rendező: Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége

 

Helyszínek és időpontok: Megyei versenynaptár szerint

 

A versenysorozat 5 fordulóban, különböző versenyhelyszíneken kerül lebonyolításra. Az egyes kategóriák megrendezése külön versenykiírásban kerül közlésre.

 

Résztvevők: A versenyekre a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége tagegyesületeinek azon horgászai nevezhetnek, akik az egyesületeknél tagok és a MOHOSZ tagsági díjat is egyesületüknél fizették be. Az egyesületi és horgászszövetségi hovatartozást az adott évben váltott szövetségi tagsági bélyeg bejegyzése határozza meg.

 

Versenyszabályok: A versenyek általában a mindenkor érvényes szakági országos versenyszabályok szerint kerülnek lebonyolításra és értékelésre, az ettől való eltérést a versenykiírás tartalmazza.

A finomszerelékes és feeder versenyekre a második forduló után már nem lehet nevezni.

A versenyeken bekövetkezett esetleges balesetekért a Horgászegyesületek Somogy megyei Szövetsége  nem vállal felelősséget!

 

Értékelés: A versenyen elért szektorhelyezések alapján, a versenysorozat versenyein elért helyezésekből a versenyzők legrosszabb fordulóbeli eredménye nem számít be.

 

Díjazás: Az egyes fordulók I-III. helyezettje díjazásban részesül. A versenysorozat minden fordulója értékelésre kerül, a versenysorozat összesített eredménye alapján az I. helyezett elnyeri „Somogy megye legjobb horgásza 2017” címet.

 

A versenysorozat helyezettjeit a versenybizottság javaslata alapján a megyei szövetség további támogatásban részesíti, amennyiben elindulnak az országos versenykiírásban meghatározott versenyeken!

Az összesített eredmények alapján a kategóriák első három helyezettje automatikusan tagja a szövetség által benevezett következő évi országos bajnokságon /OHCSB vagy Klub CSB/ induló csapatnak.

 

     Versenykiírás

„Somogy megye legjobb horgásza 2017.”

Finomszerelékes kategória

 

Versenyek időpontja és helyszíne: Versenynaptár   szerint

 

Részvétel, nevezés:

A versenyre a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége tagegyesületeinek azon horgászai nevezhetnek, akik az egyesületeknél tagok és a MOHOSZ tagsági díjat is egyesületüknél fizették be. Az egyesületi és horgászszövetségi hovatartozást az adott évben váltott szövetségi tagsági bélyeg bejegyzése határozza meg. A tagságot a regisztráció alkalmával kell igazolni.

 

Verseny lebonyolítása:

Egyéni verseny, max. 8 fős szektorokban. Felhasználható 17 liter etetőanyag, 2 liter élő anyag, melyből 0,5 liter lehet a szúnyoglárva, 0,5 liter lehet a giliszta. Tűzőszúnyog csak horogra 1 dl a megengedett (csalizni). Az etetőanyag és csali limithez szükséges  a F.I.P.S. által előírt beosztásos, valamint hivatalos mérőedény!

 A versenyekre fentieken túl a hivatalos Országos Finomszerelékes Versenyszabályzatban foglaltak az irányadók. A versenyeken bekövetkezett esetleges balesetekért a Horgászegyesületek Somogy megyei Szövetsége  nem vállal felelősséget!

Értékelés:

A szektorokban elért helyezések alapján, azonos pontszám esetén a nagyobb fogott súly dönt.

Nem azonos számú szektorok esetén a versenyeken azon halat fogott versenyzők, akik a szektor utolsó helyén végeztek nem kaphatnak magasabb helyezési számot a másik szektorokban nullázó versenyzőknél!

 

Időrendi program:

06.00 - 06.30 regisztráció, megnyitó, sorsolás
07.00 rajthelyek elfoglalása

08.00 etetőanyag és csali limit 
08.50 etetés kezdete 
09.00 horgászat kezdete 
14.00 horgászat vége, mérlegelés

14.45 eredményhirdetés

 

Nevezés, információ: előzetesen Bank József     /tel: 30/963-9889/

                                                      Horváth Tibor /tel: 30/227-1903/

Nevezési díj: 3.000 Ft/fő, a helyszínen fizetendő

Jó versenyzést kíván a

Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége                                                 Versenybizottsága

     Versenykiírás

„Somogy megye legjobb horgásza 2017.”

Feeder kategória

 

Versenyek időpontja és helyszíne: Versenynaptár   szerint

 

Részvétel, nevezés:

A versenyre a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége tagegyesületeinek azon horgászai nevezhetnek, akik az egyesületeknél tagok és a MOHOSZ tagsági díjat is egyesületüknél fizették be. Az egyesületi és horgászszövetségi hovatartozást az adott évben váltott szövetségi tagsági bélyeg bejegyzése határozza meg. A tagságot a regisztráció alkalmával kell igazolni.

 

Verseny lebonyolítása:

Egyéni verseny, max. 8 fős szektorokban. Felhasználható 12 liter etetőanyag /bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat/, 2 liter élő anyag, melyből 0,5 liter lehet a szúnyoglárva,  0,5 liter lehet a giliszta. Tűzőszúnyog csak horogra 1 dl a megengedett (csalizni). Pellet használata nem engedélyezett! Az etetőanyag és csali limithez szükséges a F.I.P.S. által előírt beosztásos, valamint hivatalos mérőedény!

A versenyekre fentieken túl a hivatalos Országos Feeder Versenyszabályzatban foglaltak az irányadók. A versenyeken bekövetkezett esetleges balesetekért a Horgászegyesületek Somogy megyei Szövetsége  nem vállal felelősséget!

Értékelés: a szektorokban elért helyezések alapján, azonos pontszám esetén a nagyobb fogott

súly dönt. Nem azonos számú szektorok esetén a versenyeken azon halat fogott versenyzők, akik a szektor utolsó helyén végeztek nem kaphatnak magasabb helyezési számot a másik szektorokban nullázó versenyzőknél!

 

Időrendi program:

06.00 - 06.30 regisztráció, megnyitó, sorsolás
07.00 rajthelyek elfoglalása

08.00 etetőanyag és csali limit 
08.50 etetés kezdete 
09.00 horgászat kezdete 
14.00 horgászat vége, mérlegelés

14.45 eredményhirdetés

 

Nevezés, információ: előzetesen Bank József       /tel: 30/963-9889/

                                                      Dávid Szabolcs /tel: 20/268-9293/

Nevezési díj: 3.000 Ft/fő, a helyszínen fizetendő

Jó versenyzést kíván a

Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége                                      Versenybizottsága

     Versenykiírás

„Somogy megye legjobb horgásza 2017.”

Method Feeder kategória

 

Versenyek időpontja és helyszíne: Versenynaptár   szerint

 

Részvétel, nevezés:

A versenyre a Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége tagegyesületeinek azon horgászai nevezhetnek, akik az egyesületeknél tagok és a MOHOSZ tagsági díjat is egyesületüknél fizették be. Az egyesületi és horgászszövetségi hovatartozást az adott évben váltott szövetségi tagsági bélyeg bejegyzése határozza meg. A tagságot a regisztráció alkalmával kell igazolni.

Verseny lebonyolítása:

Egyéni verseny, max. 8 fős szektorokban. Felhasználható 12 liter etetőanyag. Kizárólag csaliként használható élőanyag, ennek mennyisége összesen 1/8-os 125 ml (csonti, tűzőszúnyog, giliszta, báb)!

A versenyekre fentieken túl a hivatalos Országos Method Feeder Versenyszabályzatban foglaltak az irányadók. A versenysorozatra a második forduló után már nem lehet nevezni.

A versenyeken bekövetkezett esetleges balesetekért a Horgászegyesületek Somogy megyei Szövetsége  nem vállal felelősséget!

Értékelés: a szektorokban elért helyezések alapján, azonos pontszám esetén a nagyobb fogott

súly dönt. Nem azonos számú szektorok esetén a versenyeken azon halat fogott versenyzők, akik a szektor utolsó helyén végeztek nem kaphatnak magasabb helyezési számot a másik szektorokban nullázó versenyzőknél!

Díjazás: Az egyes fordulók I-III. helyezettje díjazásban részesül. A versenysorozat minden fordulója értékelésre kerül, a versenysorozat összesített eredménye alapján az I. helyezett elnyeri „Somogy megye legjobb method feeder horgásza 2017” címet.

Időrendi program:

06.00 - 06.30 regisztráció, megnyitó, sorsolás
07.00 rajthelyek elfoglalása

08.00 etetőanyag és csali limit 
08.50 etetés kezdete 
09.00 horgászat kezdete 
14.00 horgászat vége, mérlegelés

14.45 eredményhirdetés

 

Nevezés, információ: előzetesen Bank József       /tel: 30/963-9889/

                                                      Dávid Szabolcs /tel: 20/268-9293/

Nevezési díj: 3.000 Ft/fő, a helyszínen fizetendő

Jó versenyzést kíván a

Horgászegyesületek Somogy Megyei Szövetsége                                      Versenybizottsága

 

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

A szektor

I. FORDULÓ, Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

04

Horváth Ági

A - 04

5 360

1

 

1,0

07

Németh Tamás

A - 07

5 060

2

 

2,0

01

Veress Csaba

A - 01

4 440

3

 

3,0

05

Szabó Zsolt

A - 05

4 200

4

 

4,0

02

Marksz Pál

A - 02

3 770

5

 

5,0

06

Pamuki Gábor

A - 06

3 630

6

 

6,0

03

Rózner Mihály

A - 03

2 240

7

 

7,0

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

B szektor

I. FORDULÓ, Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

04

Fekete Zoltán

B - 04

8 260

1

 

1,0

02

Virgoncz Zoltán

B - 02

6 890

2

 

2,0

01

Kiss Gergely

B - 01

5 020

3

 

3,0

03

Papp József

B - 03

4 660

4

 

4,0

05

Lutor Balázs

B - 05

3 590

5

 

5,0

08

Domokos Ármin

B - 08

3 170

6

 

6,0

07

Meló Sándor

B - 07

2 830

7

 

7,0

06

Kerék Zsolt

B - 06

1 920

8

 

8,0

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

C szektor

I. FORDULÓ. Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

03

Bunovácz Róbert

C - 03

6 830

1

 

1,0

07

Dunai László

C - 07

4 950

2

 

2,0

02

Horváth Kevin

C - 02

3 910

3

 

3,0

06

Hegedüs Péter

C - 06

3 450

4

 

4,0

05

Schreiner Gábor

C - 05

2 660

5

 

5,0

04

Lepsényi Róbert

C - 04

2 350

6

 

6,0

01

Dávid Szabolcs

C - 01

2 030

7

 

7,0

„Somogy megye legjobb horgásza” 1. forduló, Feeder kategória, 2017.04.02.. Kisgyalán

Végeredmény

Helyezés

Vesenyző neve

Helyezési számok összege

Fogott súly összesen (gr)

1

Fekete Zoltán

1,0

8 260

2

Bunovácz Róbert

1,0

6 830

3

Horváth Ági

1,0

5 360

4

Virgoncz Zoltán

2,0

6 890

5

Németh Tamás

2,0

5 060

6

Dunai László

2,0

4 950

7

Kiss Gergely

3,0

5 020

8

Veress Csaba

3,0

4 440

9

Horváth Kevin

3,0

3 910

10

Papp József

4,0

4 660

11

Szabó Zsolt

4,0

4 200

12

Hegedüs Péter

4,0

3 450

13

Marksz Pál

5,0

3 770

14

Lutor Balázs

5,0

3 590

15

Schreiner Gábor

5,0

2 660

16

Pamuki Gábor

6,0

3 630

17

Domokos Ármin

6,0

3 170

18

Lepsényi Róbert

6,0

2 350

19

Meló Sándor

7,0

2 830

20

Rózner Mihály

7,0

2 240

21

Dávid Szabolcs

7,0

2 030

22

Kerék Zsolt

8,0

1 920

 

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

A szektor

I. FORDULÓ, Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

12

Mikics Balázs

A - 12

16 280

1

 

1,0

10

Zachariás János

A - 10

13 500

2

 

2,0

06

Rozs Tamás

A - 06

8 590

3

 

3,0

05

Decsi János

A - 05

6 890

4

 

4,0

11

Berger Krisztián

A - 11

5 020

5

 

5,0

02

Balogh Szilveszter

A - 02

3 620

6

 

6,0

04

Banelli Árpád

A - 04

3 610

7

 

7,0

07

Horváth Antal

A - 07

2 320

8

 

8,0

08

Csonka József

A - 08

2 230

9

 

9,0

09

Laczó János

A - 09

1 780

10

 

10,0

01

Stadler György

A - 01

1 640

11

 

11,0

03

Illés János

A - 03

1 500

12

 

12,0

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

B szektor

I. FORDULÓ, Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

01

Szendrői Roland

B - 01

22 180

1

 

1,0

02

Tisztán Csaba

B - 02

21 640

2

 

2,0

11

Balázs Bálint

B - 11

15 270

3

 

3,0

08

Samu Zsolt

B - 08

10 100

4

 

4,0

09

Takács Balázs

B - 09

6 810

5

 

5,0

03

Bakó Antal

B - 03

6 130

6

 

6,0

10

Nagy Dezső

B - 10

4 390

7

 

7,0

07

Pálinkás János

B - 07

3 610

8

 

8,0

05

Bek Bonita

B - 05

3 020

9

 

9,0

04

Vernes Béla

B - 04

2 800

10

 

10,0

06

Kutas Kálmán

B - 06

2 760

11

 

11,0

 

 

 

SOMOGY MEGYE LEGJOBB HORGÁSZA

C szektor

I. FORDULÓ, Kisgyalán

Sor-szám

Versenyző

Szektor hely

Mért súly (gr)

Sor-rend

Tech-nikai

Végle-ges sorrend

10

Boda Balázs

C - 10

31 770

1

 

1,0

01

Horváth Tibor

C - 01

29 400

2

 

2,0

09

Mike József

C - 09

19 640

3

 

3,0

02

Papp János

C - 02

16 710

4

 

4,0

07

Vida Krisztián

C - 07

16 630

5

 

5,0

05

Horváth Tamás

C - 05

16 130

6

 

6,0

08

Bek Csaba

C - 08

10 750

7

 

7,0

06

Brogyonecz Roland

C - 06

7 980

8

 

8,0

03

Pirka László

C - 03

7 350

9

 

9,0

04

Buza Gábor

C - 04

4 280

10

 

10,0

 

 

„Somogy megye legjobb horgásza” úszós kategória, I. forduló, 2017-04.02., Kisgyalán

Végeredmény

Helyezés

Vesenyző neve

Helyezési számok összege

Fogott súly összesen (gr)

1

Boda Balázs

1,0

31 770

2

Szendrői Roland

1,0

22 180

3

Mikics Balázs

1,0

16 280

4

Horváth Tibor

2,0

29 400

5

Tisztán Csaba

2,0

21 640

6

Zachariás János

2,0

13 500

7

Mike József

3,0

19 640

8

Balázs Bálint

3,0

15 270

9

Rozs Tamás

3,0

8 590

10

Papp János

4,0

16 710

11

Samu Zsolt

4,0

10 100

12

Decsi János

4,0

6 890

13

Vida Krisztián

5,0

16 630

14

Takács Balázs

5,0

6 810

15

Berger Krisztián

5,0

5 020

16

Horváth Tamás

6,0

16 130

17

Bakó Antal

6,0

6 130

18

Balogh Szilveszter

6,0

3 620

19

Bek Csaba

7,0

10 750

20

Nagy Dezső

7,0

4 390

21

Banelli Árpád

7,0

3 610

22

Brogyonecz Roland

8,0

7 980

23

Pálinkás János

8,0

3 610

24

Horváth Antal

8,0

2 320

25

Pirka László

9,0

7 350

26

Bek Bonita

9,0

3 020

27

Csonka József

9,0

2 230

28

Buza Gábor

10,0

4 280

29

Vernes Béla

10,0

2 800

30

Laczó János

10,0

1 780

31

Kutas Kálmán

11,0

2 760

32

Stadler György

11,0

1 640

33

Illés János

12,0

1 500

 

 

Győztesek

 

 

 

 

 

 

 

 

Címünk: 7400 Kaposvár, Füredi u. 18. - Telefon: +36 82 317 776